PARTNERS

 

De Vier van Rosier Wijnen

 

Reis mee met Axel Rosier naar de dagelijkse ontdekkingsreis naar mooie, bijzondere, klassieke en smaakvolle wijnen! De proeverijen, ervaringen aan tafel in het restaurant, de tv-optredens, wijnreizen en bijzondere avonden met familie en vrienden maken daar allemaal deel vanuit. "Het delen van passie gecombineerd met smaak is het leukste wat er is".

 

Elke wijnbox heeft een eigen verhaal, maar altijd met 1 doel....beleving! Natuurlijk is het ook mogelijk om wijnen los, als cadeau of relatiegeschenk te bestellen. Dit kan via deviervanrosier@gmail.com.

 

Ik help je graag verder op weg. Salute en alvast een prachtig wijn weekend!

 

Axel Rosier


Art Gallery Voûte, Schiedam

Art Gallery Voûte opende haar deuren in 1994 in Rotterdam. Sinds 2001 bevindt de galerie zich in het historische centrum van Schiedam, dicht bij het Stedelijk Museum Schiedam en andere musea. De galerie wordt gerund door Edwin en Annemarie Voûte.

 

De collectie hedendaagse kunst van de galerie bestaat uit schilderijen, sculpturen, fotografie en glaskunst en is gespecialiseerd in bronzen beelden van hoge kwaliteit. Het beleid van de galerie is onafhankelijk (soms tegendraads), ambitieus, innovatief en internationaal.

 

De stijl van de galerie is eclectisch te noemen. Er wordt bewust gekozen voor een samensmelting van kunststromingen.

 

Bekijk hier de nieuwe aanwinsten.